Skip to content

De Sport en Spel BSO

Sport en Spel BSO

Bij de jeugdlocatie van voetbalclub ODC aan de Molenwijkseweg 91 in Boxtel biedt KLEIN kindercentra de Sport en Spel BSO. Deze Top BSO is speciaal voor kinderen van 7-13 jaar. De toegangspoort is tegenover de wijk Sparrenlaene.

Naast het huiselijke en geborgen aanbod voor kleuters aan ons doelstraat is een bij de Sport en Spel BSO tijd en ruimte voor zelfstandigheid. Het aanbod is gericht op sport en buitenspel voor de grotere/oudere kinderen. Hier beschikken we over sportvelden en materialen. We bieden regelmatig clinics aan van verschillende sporten. Ook kun je terecht voor buitenspel in aangrenzend wandelbos, het naastgelegen park of recreatiegebied de Langspier.

In de avond  brengen de medewerkers de kinderen weer terug naar het kindercentrum aan de Ons Doelstraat. Om daar samen met broertjes en zusjes te worden opgehaald of is er gelegenheid om aan te sluiten voor een warme maaltijd.

Het aanbod is gericht op sport en buitenspel en wordt naast een sportmedewerker begeleid door een pedagogisch medewerker. Zij begeleidt andere (binnen) activiteiten dan sport gerelateerd.

Het aanbod kenmerkt zich door inspraak en vrijetijdbesteding. Kinderen kunnen deelnemen aan of in goed overleg hun eigen middag indelen. Op het omheinde afgesloten terrein.

Vervoer

Kinderen worden vervoerd met eigen bus volgens al veiligheidsvoorschriften. Tijdens schoolweken zullen de kinderen per school worden opgehaald vanaf de Angelaschool en de Sint Petrusschool. Op de parkeerplaats aan de Ons Doelstraat stappen je/jullie kinderen in de bus van Klein kindercentra en rijdt een Pegagogisch medewerker naar het terrein van ODC met maximaal 8 kinderen. Daarbij houden we ons aan de wettelijke richtlijnen voor het vervoer.

Tarieven BSO