Gastvrij

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_slider admin_label=”Slider” show_arrows=”off” show_pagination=”off” auto=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” remove_inner_shadow=”off” background_position=”default” background_size=”default” hide_content_on_mobile=”off” hide_cta_on_mobile=”off” show_image_video_mobile=”off” body_line_height=”2em” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″][et_pb_slide heading=”Je thuis voelen” background_image=”https://www.kleinkindercentra.nl/wp-content/uploads/2015/05/A.jpg” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”dark” allow_player_pause=”off” background_position=”default” background_size=”default” header_font_select=”default” body_font_select=”default” custom_button=”off” button_font_select=”default” button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on”]

Voel je welkom in onze huiskamer. Kan ik iets voor je doen?

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”2em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Beste bezoeker,

Dank voor uw interesse in KLEIN kindercentra! Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om ons aan u voor te stellen. Wij zijn Adriaan Haans en Linda van der Kamp. Wij hebben samen vier kinderen. Wij zijn oprichters van de organisatie, en respectievelijk Algemeen Directeur en Directeur Pedagogiek en Beleid van KLEIN kindercentra. Onafhankelijk van elkaar hebben wij een ruime ervaring opgedaan in de vele verschillende facetten van kinderopvang, bij grote en bij kleine opvangorganisaties. Nu bundelen wij -samen met de beste Pedagogisch medewerkers- onze kennis en ervaring voor KLEIN kindercentra.

We zijn een kleine, enthousiaste organisatie en door onze kleinschaligheid hebben we alle aandacht voor kinderen, onze klanten, onze partners en de ontwikkelingen om ons heen. We bieden kinderen een veilige omgeving om zich te ontwikkelen en te leren van hun nieuwsgierigheid, van elkaar en van de professionele opvoeders die de groep begeleiden. In de dagelijkse omgang op de groep leren de kinderen zichzelf en anderen te respecteren, helpen en rekening te houden met elkaar.

Voor kinderen van 0-4 jaar bieden wij opvang in verticale groepen. Natuurlijk bekijken en bespreken wij ontwikkelingen, wensen en mogelijkheden per individueel kind. Wij bieden een innovatieve vorm van afname op ons kindercentrum. U kunt bij ons pakketten afnemen waarbij wij factureren per uur, tot verschillende mogelijke eindtijden per dag, door u per dag van de week samen te stellen volgens de tijden dat u kinderopvang wenst af te nemen. Niet meer betalen voor uren die u niet afneemt dus! En al onze tarieven vallen ruim onder het normtarief van de tegemoetkoming kinderopvang. Zo bieden wij u recht maximale toeslag tegen minimale eigen bijdrage.

Voor kinderen van 4-12 jaar bieden wij buitenschoolse opvang in leeftijdsgerichte groepen. We beschikken over grote binnen- en buitenspeelruimten. Ook BSO bieden wij in maatpakketten. Onze Buitenschoolse opvang kenmerkt zich door een begeleidde vrijheid voor de kinderen, met een niet-schoolse insteek. Zo houden wij er veel samenwerkingen op na en ondernemen wij graag uitstapjes. BSO tijd is namelijk vrije tijd, om je vrij te ontwikkelen!

We hopen u snel eens te mogen informeren, rondleiden of verwelkomen. Contact opnemen kan altijd, graag tot dan!
Namens team KLEIN kindercentra,

Adriaan Haans en Linda van der Kamp.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *