Skip to content

Inschrijven

IMG_6521

Inschrijven voor kinderopvang bij KLEIN kindercentra gaat heel gemakkelijk, kosteloos en vrijblijvend, via ons  inschrijfformulier.

Inschrijven is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.
De door u verstrekte persoonsgegevens zullen wij enkel gebruiken om telefonisch contact met u op te nemen om uw wensen te inventariseren en mogelijkheden tot opvang met u te bespreken.

Sfeer proeven?
Indien gewenst (en mogelijk)kunnen wij u direct een passend aanbod  doen. U kunt hier een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding, voor u en uw kind. Zo kunt u beiden de sfeer ervaren en de omgeving en de medewerkers leren kennen.

Wat bieden wij?

We bieden Babyopvang en Peuteropvang in horizontale én in verticale groepen en daarnaast Peuterarrangementen.  Buitenschoolse kleuteropvang en Buitenschoolse opvang voor 7+, onze Top BSO, op een speciaal ingerichte Sport en Spel BSO.

Halen en brengen kan voor dagopvang, voorschools, naschools en vakantieopvang voor alle kinderen op één plek. Dit is praktisch in verband met halen en brengen van broertjes en zusjes in deze verschillende vormen van opvang. Maar ook maakt het de grote stap van kinderdagopvang naar school en buitenschoolse opvang voor uw kind veel veiliger en vertrouwder. We bieden kinderen, in een veilige omgeving, een tweede thuis. Om zich te ontwikkelen en te leren van hun nieuwsgierigheid, van elkaar en van de professionele opvoeders die de groep begeleiden. In de dagelijkse omgang op de groep leren de kinderen zichzelf en anderen te respecteren, helpen en rekening te houden met elkaar. 

Hopelijk mogen we u snel van advies dienen of rondleiden bij KLEIN kindercentra: met Groot plezier in de kinderopvang!

Vragen?
Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de opvang, de financiering of de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 07:30uur tot 18:30uur op 0411-744444.

Ook kunt u het contactformulier invullen . Er wordt altijd binnen drie dagen contact met u opgenomen na het online invullen van een inschrijfformulier of een contactformulier.

Met ons inschrijfformulier vragen wij u om een aantal persoonsgegevens. Wij zijn verplicht u hiernaar te vragen en deze gegevens beschikbaar te hebben voor de belastingdienst toeslagen, voor de door u te ontvangen kinderopvangtoeslag. Vanzelfsprekend behandelen wij de door u verstrekte  gegevens strikt vertrouwelijk. Wij handelen hierin geheel volgens de wet persoonsgegevens. Zie ook onze privacy verklaring

U kunt meerdere inschrijvingen tegelijk verrichten met één inschrijfformulier. Natuurlijk is het altijd mogelijk een schriftelijk inschrijfformulier te ontvangen.