Skip to content

Inschrijven

KLEIN kindercentra biedt u te allen tijde de mogelijkheid tot online inschrijven. Heel gemakkelijk, kosteloos en vrijblijvend, via ons  inschrijfformulier.

Inschrijven is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.
De door u verstrekte persoonsgegevens zullen wij enkel gebruiken om telefonisch contact met u op te nemen, om uw inschrijving te bevestigen, uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden tot opvang met u te bespreken.

Sfeer proeven?
Indien gewenst en mogelijk kunnen wij u direct een passend aanbod contractueel doen toekomen, en/ of kunt u hier een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding, voor u en uw kind. Zo kunt u beiden de sfeer ervaren en de omgeving en de medewerkers leren kennen.

Vragen?
Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de opvang, de financiering of de mogelijkheden kunt u  telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, of een afspraak maken om langs te komen. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 07:30uur tot 18:30uur.

Ook kunt u te allen tijde online een contactformulier invullen . Er wordt altijd binnen drie dagen contact met u opgenomen na het online invullen van een inschrijfformulier of een contactformulier.

Met ons inschrijfformulier vragen wij u om een aantal persoonsgegevens. Wij zijn verplicht u hiernaar te vragen en deze gegevens beschikbaar te hebben voor de belastingdienst toeslagen, voor de door u te ontvangen kinderopvangtoeslag. Vanzelfsprekend behandelen wij de door u verstrekte  gegevens strikt vertrouwelijk. Wij handelen hierin geheel volgens de wet persoonsgegevens.

U kunt meerdere inschrijvingen tegelijk verrichten met één inschrijfformulier. Natuurlijk is het altijd mogelijk een schriftelijk inschrijfformulier te ontvangen. 

IMG_6521