Skip to content

Wat vinden mensen van KLEIN kindercentra?

Wat vinden mensen van KLEIN kindercentra?

We horen het graag van u

We stellen het op prijs als u ons ook feedback geeft over onze dienstverlening, zowel als u een verbeterpunt heeft als wanneer u ergens tevreden over bent. Schrijf hier zelf je review.

Wij kunnen natuurlijk heel erg ons best doen om u te overtuigen van onze passie voor een gastvrije, flexibele, veilige en leuke kinderopvang, maar misschien kunt u het beter van anderen horen/lezen. 

Hieronder leest u eerdere reviews die ouders hebben geschreven in het klanttevredenheidsonderzoek in 2020 over onze kinderopvang. 

Robert Trouwen, 30 maart 2020, geeft een 10:

Ik vind het vooral prettig dat de gehele staf van stagiaire tot directie zo betrokken zijn bij kind, ouder en thuissituatie. Bij veel personeel is het zelfs ook op persoonlijk gebied. Dit ervaar ik als zeer prettig! Tevens wordt er ook meegedacht met oplossingen indien er problemen zijn.
Ik vind het erg jammer dat ze afscheid moeten nemen als Mila vier is. Wij zullen klein gaan missen. Ga vooral zo door en indien er een uitbreiding richting Oost volgt hoor ik dat graag.

Anoniem, 27 maart 2020 geeft het cijfer 8:

Prima communicatie. Leuke enthousiaste medewerkers. Leuke activiteiten. Meedenken in oplossingen. Klein is qua groepen voortaan erg groot, voor ons gevoel maximaal bezet. De vraag die men zich moet stellen is of de groepszalen nog wel groot genoeg zijn en de kindjes ook de ruimte hebben om zich wat terug te trekken als daar behoefte voor is. Ook is in de
ochtend af en toe de (mogelijkheid tot) overdracht wat rommelig omdat er teveel ouders tegelijk binnen komen en er te weinig
medewerkers zijn om ze in ontvangst te nemen.

Anoniem, 25 maart 2020 geeft het cijfer 8:

Flexibiliteit is goed, Communicatie met medewerkers, de aandacht voor eten/slapen voor zoontje is heel goed. Wensen: het zou fijn zijn als de gemeente pamperzakken ingeleverd kunnen worden bij klein, opvang vanaf 7 uur en het aanbieden van meerdere soorten melk / babyvoeding. 

Anoniem, 24 maart 2020 geeft het cijfer 9:

Klein, betrokken, enthousiast, warm!
Themagericht met verschillende activiteiten. Veel aandacht voor de groep en ontwikkeling kinderen.

Anoniem, 23 maart 2020 geeft het cijfer 8:

Zeer vriendelijke en lieve medewerkers die goed voor de kindjes zorgen. Ze maken van iedere dag een zo leuk mogelijke dag. Uitjes
die georganiseerd worden zijn uitdagend voor de kinderen. Er heerst een gemoedelijke sfeer

Amy van den Langenberg, 20 maart 2020 geeft het cijfer 9:

Persoonlijk
– niet te groot
– kundig/professioneel
– creatief

Airco zou fijn zijn voor de hete zomerdagen, niet alleen voor de kids, maar ook voor de medewerkers!

Fos, 18 maart 2020 geeft het cijfer 8:

Lief personeel en tevreden over alles!

Loes konings, 16 maart 2020 geeft het cijfer 9:

Lieve, enthousiaste medewerkers met oog voor mijn kind.
Een heel duidelijke visie.
De ontwikkeling van kinderen wordt op een spelende manier bevorderd.
Kinderen worden goed voorbereid op de basisschool.
De kinderen gaan altijd graag en met veel plezier.
Er heerst veel rust op de groepen.
Het ruilen van dagen kan praktisch altijd. Er wordt goed meegedacht.

Paulina Bartuzi, 11 maart 2020, geeft een 10:

Huishoudelijk, warm, vol met blije kinderen en fijn team van leidsters! Heel erg bedankt voor alles wat jullie doen!

Anoniem, 02 maart 2020, geeft een 9:

Het persoonlijke contact, iedereen kent je kind. Ook al hebben ze hem maar 1 keer gezien.  Wel een tip: Informatie voor de startende ouder, dat heb ik gemist. Een brochure met de regels van Klein. Waar moet ik rekening mee houden als ouder en hoe ziet de dag van de kleine er uit.

Weekers, 27 februari 2020, geeft het cijfer 8:

Erg huislijk!

Enzo Pronk, 10 feb.2020, geeft het cijfer 9:

“-Korte lijntjes dus een goede opvolging.
-Goede service.
– Fijne huiselijke sfeer.”

Joyce Villalustre, 3 feb. 2020, geeft het cijfer 9:

“Ik vind het erg fijn dat het zo huiselijk en ‘klein’ is. Echt als een tweede thuis. En ook dat er veel verschillende activiteiten worden gedaan. De gezellige en leerzame uitjes. Even naar de markt, lekker naar de speeltuin, voorlees ochtend in de bieb. Klein is onderdeel van ons gezin. En dat is erg fijn. Heel betrokken. Het zomer en winterfeest dragen hier ook zeker aan bij. Altijd leuk iedereen eens te zien buiten de opvang dagen om”.

KLEIN kindercentra streeft naar een optimale kinderopvang: plezier, liefde, ontwikkeling en vriendschap voor kinderen en gemak, inspraak, betrokkenheid en vertrouwen voor ouders.

Daarnaast hebben we meegedaan aan de Kinderopvang Awards en zijn we in de finale gekomen van de verkiezing beste kinderopvang van Brabant. Uit 114 ervaringen van ouders scoorden wij een 9,2 als rapportcijfer! U kunt deze eerdere reviews nalezen op oa Opiness.