Wat vinden mensen van KLEIN kindercentra?

We horen het graag van u

Wij kunnen natuurlijk heel erg ons best doen om u te overtuigen van onze passie voor een gastvrije, flexibele, veilige en leuke kinderopvang, maar misschien kunt u het beter van anderen horen. 

We stellen het op prijs als u ons ook feedback geeft over onze dienstverlening, zowel als u een verbeterpunt heeft als wanneer u ergens tevreden over bent. Schrijf hier zelf je review.

Daarnaast hebben we meegedaan aan de Kinderopvang Awards en zijn we in de finale gekomen van de verkiezing beste kinderopvang van Brabant. Uit 114 ervaringen van ouders scoorden wij een 9,2 als rapportcijfer! U kunt eerdere reviews nalezen op oa Opiness.

KLEIN kindercentra streeft naar een optimale kinderopvang: plezier, liefde, ontwikkeling en vriendschap voor kinderen en gemak, inspraak, betrokkenheid en vertrouwen voor ouders.

Hieronder leest u reviews die ouders hebben geschreven over onze kinderopvang. 

Anoniem, 02 maart 2020, geeft een 9:

Het persoonlijke contact, iedereen kent je kind. Ook al hebben ze hem maar 1 keer gezien.  Wel een tip: Informatie voor de startende ouder, dat heb ik gemist. Een brochure met de regels van Klein. Waar moet ik rekening mee houden als ouder en hoe ziet de dag van de kleine er uit.


Weekers, 27 februari 2020, geeft het cijfer 8:

Erg huislijk!

Enzo Pronk, 10 feb.2020, geeft het cijfer 9:

“-Korte lijntjes dus een goede opvolging.
-Goede service.
– Fijne huiselijke sfeer.”

Joyce Villalustre, 3 feb. 2020, geeft het cijfer 9:

“Ik vind het erg fijn dat het zo huiselijk en ‘klein’ is. Echt als een tweede thuis. En ook dat er veel verschillende activiteiten worden gedaan. De gezellige en leerzame uitjes. Even naar de markt, lekker naar de speeltuin, voorlees ochtend in de bieb. Klein is onderdeel van ons gezin. En dat is erg fijn. Heel betrokken. Het zomer en winterfeest dragen hier ook zeker aan bij. Altijd leuk iedereen eens te zien buiten de opvang dagen om”.

Wat vinden mensen van KLEIN kindercentra?